Aktuális

Hogyan segítheted a MAG munkáját?

Arra kérlek Titeket, hogy lehetőségetek szerint támogassátok közös álmunkat. Úgy érzem, valami eddig új minőségnek a határán vagyunk minden területen, az ÁTTÖRÉSBEN kérem most segítségeteket. Május 1.-én a MAG támaszaként szolgáló Magfalváért Egyesület taggyűlést tart, melyre szeretettel várunk.

Magyarság múltja, jelene, jövője, Géczy Gábor szemével

A Kárpát-medence egykor teljesen önellátó rendszer volt, a szellemi dolgok sem voltak másképp. A magyar nem csökött, de amit belénk neveltek, azt ki kell magunkból tenni ahhoz, hogy bármerre tovább tudjunk lépni. Ahhoz, hogy a valódi múltunkat vissza tudjunk kapni, előbb fel kell szabadítani magunkat.

Mit csináljon az ember, ha meghülyül a kutyája?

Valaha a paraszt kutyát tartott, amely vigyázott rá és jószágaira. Ha ez a kutya megharapta a jószágot, a paraszt agyonütötte. Már megszoktuk, hogy az általunk etetett kutyák (NAV, Rendőrség, Önkormányzatok) egyfolytában minket harapdálnak…

MásKÉPp gyógyító tábor előadásai

Örömmel és szeretettel nyújtom át MásKÉPp Gyógyító Táborban elhangzott előadások felvételeit.

Újra fogad gyakornokokat Magfalva

Újra fogad gyakornokokat Magfalva. Az jöjjön, akit érdekel az önellátás, az élet szolgálata, a "földmívesség". Itt megismerheted magadat, felmérheted képességeidet, az Életet tanulhatod. Kosztot, kvártélyt, tudást, barátokat kapsz, kitartó, becsületes munkát várunk Tőled.

Új szövetség

Új sorozatot indítunk, az Új Szövetség előkészítésére. Kérlek, hogy figyelmesen nézd végig az anyagokat, olyan módszerekről szólnak, amellyel egy közösség leghatékonyabban segítheti a földi életet, és saját önellátását.


Események

2017-06-24
Erdélyi Népi Gyógyász Tábor Gyimesben

Részletek később.

2017-06-12
Magyar Népi Gyógyász Tábor Magfalván

Részletek később.

2017-05-28
Csíksomlyói Búcsú és tanulmányút

A korábbi évekhez képest meg kellett változtassuk a programot a sok gyermek miatt, úgy látszik, készül a jövő MAGja J Végig egy helyen, Gyimesközéplokon lesz a szállás, innen megy csillagtúrázni – aki akar. Aki nem akar, az is talál elfoglaltságot, mert egy skanzenben leszünk.

2017-05-01
MAGmajális Magfalván

Május 1.-én a MAG támaszaként szolgáló Magfalváért Egyesület taggyűlést tart, melyre szeretettel várunk. Szeretném, ha EGYÜTT beszélnénk meg a jövőt, az egyénekét is, az Egyesületét is.

2017-04-29
Magenergia találkozó Magfalván

Fontosnak tartom, hogy NE A FÉLELEM MIATT gyere, hanem a Föld szeretete, kímélete, és az Élet szolgálata vezessen közénk!

A találkozón hálózat független energetikai megoldásokat ismertetünk, a legtöbbet működés közben is bemutatjuk.

2017-04-27
I. Egészségnap Nyíregyházán

LEGYEN A HAGYOMÁNYOS KEZELÉS HATÉKONY MEGOLDÁS AZ ÖN SZÁMÁRA IS!